Desembussos a Granollers 608 736 924

Desembussos en Cardedeu i cuba desatascos a la zona del Maresme i Vallès

Serveis garantitzats per 1 mes. Arribem en 1 hora al servei.

Donem solucions a qualsevol problema d'embussos en canonades, baixants, arquetes, etc. Els nostres camions y furgonetes estan equipats amb totes les eines necessàries per poder fer el servei en el temps estimat els operaris també donarán els consells oportuns a la finalització del treball per poder fer un manteniment bàsic


Comptem amb equips d'última generació per escometre qualsevol treball també ens encarreguem d'atendre qualsevol tipus d'urgència on es requereixi una atenció àgil y eficaç. Sol·liciti pressupost sense compromís. Estarem encantats de poder atendre'l. Serveis de desembussos, localització d'arquetes , inspeccions amb càmares de tv. Així como els últims y més moderns avanços en desembussos sense malmetre ni realitzar obres innecessàries.


Desembussos mitjantçant aigua a pressió amb vehicle d'intervenció ràpida (v.i.r), o camió cuba aspirador. Els nostres v.i.r tenen tot l'equipament necessari per realitzar qualsevol desembús de canonades o arquetes. Els nostres desembussos estan totalment garantitzats, per això davant qualsevol incidència, s'atendrà ràpidament, sense posar-hi excuses.

Desembús Urgent © 2015

Politica de cookies - Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.