Desembussos a Cardedeu i cuba desembussos a la zona del Maresme i Vallès

Serveis garantits per 1 mes. Arribem en 1 hora al servei.


Donem solucions a qualsevol problema d'embussos a canonades, baixants, arquetes, etc. Els nostres camions i furgonetes estan equipats amb totes les eines necessàries per poder fer el servei en el temps estimat, els operaris també donaran els consells oportuns a la finalització de la feina per poder fer un manteniment bàsic.


Comptem amb equips d'última generació per emprendre qualsevol feina també ens encarreguem d'atendre qualsevol tipus d'urgència on es requereixi una atenció àgil i eficaç. Demaneu pressupost sense compromís. Estarem encantats de poder atendre'l. Serveis de desembussos, localització d'arquetes, inspeccions amb càmeres de tv. Així com els últims i més moderns avenços en desembussos sense fer malbé ni realitzar obres innecessàries.


Desembussos mitjançant aigua a pressió amb vehicle d'intervenció ràpida (v.i.r), o camió cuba aspirador. Els nostres v.i.r tenen tot l'equipament necessari per realitzar qualsevol desembussament de canonades o arquetes. Els nostres desembussos estan totalment garantits, per això davant de qualsevol incidència, s'atendrà ràpidament, sense posar excuses.