Desatascos en Lliçà de Vall: 95€ y camión cuba en Lliçà de Vall


Tornar


Desembussos a Desembussos Lliçà de Vall: 95€, camió cuba a Desembussos Lliçà de Vall d'alta pressió les 24 h, 635855298 Truqui'ns per a qualsevol urgència, com a lampistes especialitzats, realitzem reparacions o instal·lacions de fontaneria de qualsevol tipus.


Resolem tota mena d'embussos, reparem, netegem o substituïm canonades i baixants, estem equipats amb càmeres de visionat i localització d'arquetes o embussos, que ens permet arreglar ràpidament el problema que ens trobem.


Fem treballs d'aspiració i absorció d'aigua en espais inundats, som especialistes des de fa anys en buidatge d'inundacions a garatges.


Els nostres clients agraeixen el nostre servei ràpid i eficaç, que gràcies als nostres equips i eines ens permeten dur a terme les nostres intervencions de manera satisfactòria i com més aviat millor.


Urgències i no urgències per a particulars, comunitats de veïns i Empreses.

Zones de treball
Zones de treball

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.