Desembussos a Granollers

Desembussos a Granollers, 95 € i desembussos a Mataró, 24 h en zona Maresme i Vallès Oriental


608 736 924

Desembussos a Granollers, 95 € i desembussos a Mataró, 24 h

Desembus Urgent, realitza serveis de desembussos urgents a Granollers, Mataró, tota la zona del Maresme i Vallès oriental, ens caracteritzem per la nostra rapidesa i efectivitat en els desembussos i neteges a realitzar, sempre mantenint un contacte directe amb el client i sabent per endavant el problema a solucionar, aportant solucions a la major brevetat i la satisfacció dels nostres clients. Som especialistes en neteja i desembussos de canonades, treballant amb eines de visionat d'última generació, que ens permeten localitzar i focalitzar en el nostre treball.

Camió cuba Granollers, Mataró i cuba desatascos Maresme i zona Vallès Oriental

Equipats amb camió cisterna d'alta pressió i buidatge per emprendre qualsevol serveis de desembussament o neteja, així com el corresponent manteniment de desatascos per als nostres clients i la prevenció dels mateixos.

Camió Cisterna


Desembús Urgent © 2015

Politica de cookies - Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.